https://androidzoom.ir/wp-content/uploads/2018/05/How-to-hard-Reset-a-Samsung-phone-310x165.jpg

هارد ریست (ریست فکتوری) در گوشی و تبلت سامسونگ

Hard Reset یا همان Factory Reset باعث از بین رفتن کلیه اطلاعات گوشی یا تبلت شما میشود و آن را به حالت اولیه کارخانه باز میگرداند. معمولا در زمانی که دستگاه شما با مشکل نرم افزاری جدی مواجه میشود راحتترین راه حل این است که ریست فکتوری (هارد ریست) کنید. این امر باعث از بین رفتن قفل ورود، پترن، اثر انگشت شما هم میشود! پس اگر قفل ورود فراموش کردید هم میتونید با هارد ریست گوشی را احیا کنید.

هارد ریست گوشی را به حالت کارخانه برمیگرداند و تمامی اطلاعات شما روی دستگاه (نه کارت حافظه) حذف خواهد شد!

اندرویدزوم در این نوشته به شما آموزش میدهد چگونه گوشی برند سامسونگ خود را هم از طریق منو تنظیمات و هم خارج از محیط اندروید (در زمانی که نمیتوانید وارد تنظیمات شوید) ریست فکتوری کنید.

آموزش هارد ریست (فکتوری ریست) برند سامسونگ در دو روش!

از دو روش زیر میتوانید اقدام به هارد ریست نمایید.

روش اول از طریق تنظیمات

ریست
ریست فکتوری

وارد تنظیمات شوید از سرچ در تنظیمات عبارت reset سرچ کنید وارد بخش ریست فکتوری شوید.

یا آموزش زیر:

  1. بدین منظور ابتدا به بخش تنظیمات دستگاه و سربرگ General management بروید.
  2. در پایین صفحه مدیریت گزینه reset را انتخاب کنید.
  3. حال بر روی قسمت Factory data reset ضربه بزنید.
  4. در این صفحه اندروید به شما مواردی که بعد از ریست فکتوری حذف می‌شوند را اطلاع خواهد داد. به پایین صفحه رفته و روی دکمه Reset ضربه بزنید.
  5.  پین، پسورد یا پترن قفل گوشی خود را وارد کنید.
  6. منتظر بمانید تا پردازش تکمیل شود.

روش دوم از طریق ریکاوری (خارج از محیط اندروید)

ابتدا دستگاه را خاموش کنید.

در گوشی های از S8 به بالا که دارای کلید مجزا بیکسبی هستند:

افزایش صدا + کلید Bixby + کلید پاور را همزمان فشار دهید و نگه دارید تا صفحه روشن شود

در دستگاه های سامسونگ (قدیمی تر) بدون دکمه بیکسبی:

کلید افزایش صدا + کلید ولوم بالا + کلید پاور را همزمان فشار دهید و نگه دارید برای چندین ثانیه تا صفحه روشن شود؛ تا زمانی که لوگوی شرکت سازنده نمایان گردد.

در صفحه مشکی که حاوی کلمات رنگی است با استفاده از دکمه‌ کاهش صدا به روی گزینه‌ Wipe data/factory reset بروید.

برای انتخاب شدن گزینه delete all user data دکمه پاور گوشی را فشار دهید.

در نهایت برای انتخاب نهایی دکمه YES از دکمه پاور استفاده کنید.


منبع: اندروید زوم
بازدید: 20
ارسال نظر
محبوبترین های روز